Keegi just küsis minult, et…

Keegi just küsis minult, et kuidas lugeda digifotokate RAW formaati — DPReview kirjutab et: Adobe Camera RAW & JPEG 2000 plugins.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Erki Esken
    Lisatud 21. veebr. 2003 kell 19:30 | Püsiviide

    Maailma parim pildivaatamissoft IrfanView (http://www.irfanview.com/) toetab viimasest versioonist (3.80) alates ka erinevaid digifotokate raw formaate (NEF, ORF, RAF, RAW, MRW, DCR), samuti JPEG2000 formaati. Kui sa pole IrfanView’d veel installinud, siis tee seda kohe! :)

  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)