Jon Udell: NewsGator is a fabulous hack

Jon Udell: “NewsGator is a fabulous hack.” jep, nii see on. NewsGator loeb RSS sööteid ja näitaib neid sulle Outlook 2000 või 2002 Personal Folderite all. Tõsi, seal on hetkel rida [eba]mugavusküsimusi… aga igal juhul kavatsen ma NewsGatori arengut jälgida. [via Scripting News]

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)