Ja veel üks väga hea l…

Ja veel üks väga hea lugu salon.com’ilt Is pay-for-play finally finished?payola teemal. USAs on viimasel ajal olnud nii, et “sõltumatul promootoril” on leping raadiojaamaga n+1$ peale aastas ja iga uue loo sattumisel playlisti läheb arve plaadifirmale (ja seega mõistagi ka artistile… ja ringiga CDostjale). Käsi-peseb-kätt süsteemiga on hakanud võitlema nii seaduseandja kui plaadifirmad, kelle jaoks mitte-just-väga-hea-CD-müügi ajastu annab põhjuse kulusid kärpida.

Huvitav… kaua läheb aega, kui keegi suudab panna püsti süsteemi, mille puhul Napsteri/Kazaa/jne-laadne failivahetus asendab promootorid ja FM-raadio? Katsetasime ükspäev Henrik Roonemaaga (EPL) Icecast2 OGG-servereerimist ja ma avastasin, et “Henriku veebiraadiot” kuulaksin ma heameelega… ning üht-koma teist tasuks ka endale hankida.

Muideks, viidatud Salon’i lugu kuulub premium-content’i hulka ning selle lugemiseks on vaja kas maksta raha või vaadata ära üks reklaam. Mis äärmiselt kohaselt on Concord Records’i oma, soovitab kuulata Peter Cincotti’i uue plaadi lugude tutvustusi ja… Muideks päris huvitav. Jazz. Concord oli juhtumisi minu isa üks lemmik-plaadifirmasid.

Ja see nupp siin vasakul avab Concord Jazz Radio, mis striiimib nende kollektsiooni.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.