Ja kindlasti lugege meie saate k…

Ja kindlasti lugege meie saate kõrvale veidi sõja-ja-rahu-teemat. Üks minu lemmik-ressurss selles vallas on www.globalsecurity.org. Vähe kommentaari ja palju teksti lugemiseks. Väga huvitav on näiteks lugu Iraagi D&D tehnikatest. Tõsi, see on DoD briifing ajakirjanikele, aga valgustab päris kenasti vähemalt selle tausta, et miks nemad arvavad et Saddam ÜROd ninapidi veab (milles ma isiklikult eriti ka ei kahtle).

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)