Henrik Ivar Tallo ettekandest EP…

Henrik Ivar Tallo ettekandest EPLO’s. Ivar peaks olema E-Riigi Akadeemiast (E-governments Academy), mida internetist ei leia. Ja mu kõrva hakkab vaikne kommentaar, et mida lähemalt eRiiki nuusutada seda kehvemini lõhnab… Meil kindlasti on üht-teist edumeelset toimunud, aga minu meelest kipuvad meie eAmetnikud veidi liiga palju aega viitma edust jutustamisega ja natuke liiga vähe sellega, et tegelikkue teenuseid luuda.

Muideks, Soome R&D kulutused olevat 3,5% GDPst, nagu räägib Annu Jylhä-Pyykönen.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)