Audblog on midagi, mille pea…

Audblog on midagi, mille peaks ka Eestis realiseerima, nii nagu ET + DigiDoc lahendus lubab saata faksi/kõnet sinu DigiDoc kausta. Lihtsalt teostatav ja fun. Ahjah, mida Audblog teeb? Lubab telefoni abil audioklippe oma ajaveebi postitada.

Vt ka FoneBlog

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)