Veel meedia-teemal: Hollywoodi-kartell…

Veel meedia-teemal: Hollywoodi-kartell tahab muuta võimatuks kaabeltelevisioonist lindistamise. Kuigi algselt on juttu vaid pay-per-view filmikanalitest arvab Dan Gillmor, et tegu on vaid esimese sammuga teel täieliku kontrollini vaataja üle: Dan’i eessõna ja NYTimes’i artikkel Entertainment Cartel Gearing Up to Ban Time-Shifting TV.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)