Vahemärkusena olgu mainitud…

Vahemärkusena olgu mainitud, et NYTimes kirjutab Euroopa (c)-seaduse eripärast: kui USAs kehtib copyright 95 aastat, siis Euroopas kõigest 50. Mis tähendab seda, et viiekümnendate algupoole musa (Maria Callas, Elvis Presley, Ella Fitzgerald jpt) hakkab public domain’i tilkuma. Mis mõistagi teeb musatöösturid äärmiselt kurvaks sest Maria Callas olla EMIle äärmiselt oluline sissetuleku allikas. Samas… vabaks läheb kindlasti ka hulgaliselt sellist loomingut, mida muidu vaevalt et levitada viitsitaks.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)