Tarkvarafirmade marketingi-MTÜ BSA…

Tarkvarafirmade marketingi-MTÜ BSA on asumas lobitöös Hollywoodi-vastasele positsioonile (nähtavasti on tehnoloogia-tööstus jõudnud järeldusele, et Hollywoodile kuuluva senaatori Ernst Hollings’i nõudmine valmistada ainult koopiakaitset arvestavat riist- ja tarkvara ei pruugi ostjatele peale minna): kirjutab Mercury News ja kommenteerib The Inquirer, sedapuhku via Slashdot.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)