Sellest, kuidas Orange SPV (ehk …

Sellest, kuidas Orange SPV (ehk esimene MS-telefon) nõustub pärast teatavat häkkimist Orange’i poolt heakskiitmata programme jooksutama kirjutas eile TheReg: MS seeks malware, bust phones after SPV security crack. TheInquirer kirjutab Orange’i vasturohust: Patch to defend owners against own meddling. Ja et Orange lubab 45 päeva pärast avada ka veebisaidi neile, kes tahavad SPVd tarkvaraga rikastada. TheInquirer arvab, et selleks ajaks võib häkkeritel mõttes olla juba konkureeriva platvormi heaks töötamine :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)