Pikemat lugemist…

Pikemat lugemist: eelmisel nädalal ilmus müügile Cory Doctorow’i Down and Out in the Magic Kingdom ning kokkuleppel kirjastusega on see tasuta saadaval ka elektroonilises vormis, esimese päevaga oli ca 20tuh download’i ja paber-raamat Amazon’is populaarsuselt 304ndal kohal. Wired kirjutab kah: A Novelist Who Walks the Walk. Minumeelest päris lahe lugemine, kuigi alguses tuleb uusi termineid (whuffie, deadheading jne) nagu oavarrest ja kohati tundub, et jutt käib mingis täiesti tundmatus keeles. Aga kusagil chapter 3 paiku hakkab juba tekkima “jaan kurat, jalad põhjas” tunne ja sealt edasi saab raamatut täiega nautida.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)