Mõned lingid Eldred vs As…

Mõned lingid Eldred vs Ashcroft teemal. Teadupoolest jäi Ashcroft seadpuhku peale teemal “kas autoriõiguste pikendamine 20 aasta võrra oli konstitutsiooniline”, aga Salon arvab, et see võib public domain’i kaitsjatele lõppkokkuvõttes hoopis kasulik olla: After the copyright smackdown: What next?. Samal teemal NYTimes editorial, Wired: Court Deaf to Public-Domain Pleas. Ja Dan Gillmor võrdleb autoriõiguste pikendamist varastamisega: Supreme Court Endorses Copyright Theft.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)