Midagi äärmiselt vajalikku…

Midagi äärmiselt vajalikku kah päeva lõpetuseks: dogtag’id juhuks, kui UFOkad peaksid su röövima aga ei oska pärast tagasi tuua, kõigest 12.99$, rahvusvaheline kohaletoimetamine lisaks 6$. Loe lähemalt ja telli www.earthbounddog.com [via BoingBoing]

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)