Linnar Viik kirjutab EPL’i arvam…

Linnar Viik kirjutab EPL’i arvamustes pikalt (ja … mõnevõrra segaselt) netikuritegevusest ja selle reguleerimisest. Või õigupoolest katsetest seda reguleerida, sest minu tähelepanekute kohaselt pruugitakse netti puutuvat seadusandlust mitte korra loomise eesmärgil vaid pigem sõnavabaduse piiramiseks. Seda nii meil kui mujal. LINNAR VIIK: Kasutajate omavastutus internetis ootab kaitset.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)