Kergemat lugemist kah, nagu ikka…

Kergemat lugemist kah, nagu ikka via Boing Boing Blog: lennujaama turvakontroll on mõistagi üks viimase aja reisijate jaoks oluline teema ja kui osa lugusid kipub olema väljamõeldud siis see Penn Jillette katsumus tundub üsna tõepärane: lugu sellest, kuidas lennujaama turvakontroll kuulsat mustkunstnikku läbi katsus ja mis siis juhtus, kui too otsustas politsei kutsuda.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)