Järjekordne lugu teemal “smart mobs win election”

Järjekordne lugu teemal “smart mobs win election”, sedapuhku seoses äsjaste valimistega Keenias: Electoral Smart Mobs in Kenya? Juttu sellest, kuidas mobiilist on abi olnud valimiste planeerimisel, kampaania käigus ja ka tulemuste kogumisel. Keenia mobiilindusest kirjutas mõni päev tagasi ka Wired. [via Boing Boing Blog]

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)