Ja viimane öine link homsek…

Ja viimane öine link homseks: Wired kirjutab IDC 10-aasta-ennustustest — Tech Predictions for the Decade.

Siia juurde sobib aga linkida ka värskele The Harrow Reportile, kus muuhulgas ära toodud BT Ian Pearsoni tuleviku-lugu jõuludest aastal… (dammit, theharrowgroup.com on just nüüd maas, pead ise otsima :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)