Gizmodo viitab esimesele kõvakettaga…

Gizmodo viitab esimesele kõvakettaga videokaamerale (huhh, tõesti, miks küll vaid 1,5 GB ketas?) First camcorder with an internal hard drive ja PocketPC teleprompterile (see on selline apastraat, mis näitab videokaamera ees olevale poolpeeglile teksti, mida uudistelugeja peab kaamerasse vaadates lugema). PocketPrompteri kodukas.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)