FCC pealik Michael Powell on CES’il öelnud TiVo kohta…

FCC (Federal Communications Commission, USA “sideamet”) pealik Michael Powell on CES’il öelnud TiVo kohta: “My favorite product that I got for Christmas is TiVo. TiVo is God’s machine.” ning avaldanud arvamust, et ta tahaks selle abi salvestatud vaadata ka teises toas oleval telekal ja jagada oma õega. Äärmiselt julge seisukohavõtt igal juhul, loodetavasti saab see kõik ka selle aasta lõpus endiselt lubatud olema :-) Sest “õega jagamise seadmed” on tulekul: TiVo Launches Home Networking Software.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)