Elisetest uudistest jäi…

Elisetest uudistest jäi mulle meelde LANpipe — tõenäoliselt 100$ hinnajärku leiutis, mis ühest otsast võtab ethernet’i pidi sisse audio-striimi (MP3, OGG) ja teisest, SPDIF otsast annab välja audio. Tundub väga lahe olema, loe lähemalt siit.

Täna kirjutab aga NYTimes Yamaha WiFi+HiFi komplektist mille 1 server ja 1 klient maksab üle 2000$ (lisaklient 800$). Vali kumba tahad :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)