Rääkisime mõni nädal tagasi saates…

Rääkisime mõni nädal tagasi saates Ville Jehega teemal kasutajate loodud sisu ja neti-kuritegevus. Probleemiks see, et paljud arvutikasutajad ei ole endale selgeks teinud, et interetis kehtivad samad seadused, mis reaal-maailmas: muuhulgas ei tohi kaaskodanikke laimata ja ähvardada. Washington Postis on päris hea lugu sellel teemal: Free Speech — Virtually [via Scripting News]

Samal teemal, LATimes: Putting the Brakes on Blowhard ‘Bloggers’

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)