Mississippi kooliõpilased ehitavad endale ise arvuteid

Wow: Mississippi kooliõpilased ehitavad endale ise arvuteid, sest (a) nii nad õpivad (b) nii on odavam kah. Arutasime just ühe avatud noortekeskuse noorte rakendamist ja oli mõte pakkuda sarnast tegevust. Tõsi, et nad ehitaksid arvuteid mis pärast ka neile jääksid. Mississippi Students Build Their Own PC’s.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)