Jakob Nielsen on kokku võtnud lõppeva aasta levinuimad vead veebilehtedel

Jakob Nielsen (www.useit.com) on kokku võtnud lõppeva aasta levinuimad vead veebilehtedel: Top Ten Web-Design Mistakes of 2002. Ei saa öelda, et miski väga üllataks, aga igal juhul tasuks läbi lugeda, meelde jätta ja igal võimalusel tsiteerida

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)