Jaanuari WIRED kirjutab viimastel…

Jaanuari WIRED kirjutab viimastel päevadel kuumaks teemaks tõusnud kloonimisest äärmiselt huvitava nurga alt: nimelt kuidas Ameerika/Euroopa vastuseis tüviraku-uuringutele paneb hiinlastest teadlased kodumaale tagasi kolima: The First Cloning Superpower. Nagu lugeda, jagub seal nii ülikoole, raha kui ka kasutamata jäänud embrüosid… Ning varsti saame Hiinast osta lisaks pdavatele mänguasjadele ka tagavara-elundeid. Tõsi, vist mitte enam nii odavalt kui mänguasju, sest hiinlased on võtnud nõuks oma intellektuaalse toodangu korralikult ära patenteerida enne teadusajakirjades avaldamist. Igal juhul väga põnev artikkel, soovitan soojalt.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)