Slashdot, Tomalak’s Realm…

Slashdot, Tomalak’s Realm, ScriptingNews … kõik viitavad NYTimes’i artiklile Music Industry in Global Fight on Web Copies mis lõppeb tõdemusega: “According to a lawyer for the record industry, the programmers in Estonia who once possessed a copy of the program’s source code told a judge there last week that they no longer had it, but they would not say where it was.”

(muideks, nimetatud programmeerijate kohta võib veidi ajalugu leida aadressilt www.bluemoon.ee)

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)