Salon vaatab Eldred vs Ashcroft…

Salon vaatab Eldred vs Ashcroft teemale oma nurga alt, kasutates Brester Kahle (tuntud kui Internet Archive looja) inerneti-raamatubussi: Riding along with the Internet Bookmobile. Lühidalt: kooli juurest kooli juurde vurab mikrobuss millel on peal netiühendus, värviprinter ja köitetehnika. Ning iga laps saab endale välja trükkida ja oma kätega valmis köita näiteks Alice Imedemaal või mõne teise aegunud kopiraidiga aga aegumatu sisuga raamatu. Internet Bookmobile kodukas ise on siin.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)