Rahvusvaheline Valge Kepi päev

Meenub, et homme peaks olema Rahvusvaheline Valge Kepi päev (White Cane Safety Day) ja sellega seoses üks temaatiline uudis — Man Sues Airlines for Fare Access räägib lennufirmade kohtussekaebamisest puuetega inimeste jaoks ligipääsmatute veebilehtede pärast. Wired News’il mõistagi hea sellist uudist edastada, sest eelmisest nädalast on neil uus kujundus mis muuhulgas sisaldab stylesheet’i braille jaoks: Wired News: A Site for Your Eyes (oops, sea pealkiri on vist veidi eksitav :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)