Midagi absoluutselt arusaamatut…

Midagi absoluutselt arusaamatut, nähtavasti käib jutt elust Marsil: USA pangad tahaksid loobuda tshekkide paberkujul töötlemisest (jutt ei käi kassatshekkidest, vaid … no oli kunagi ammu selline maksesüsteem kus praktiliselt iga kodanik võis isiklikku raha kirjastada sulepea ja paberi abil, pool Ernie koomiksist keerleb selle ümber).

Igati hea mõte, jah? EI! USA tarbijad on selle vastu, sest lõppude lõpuks on kogu elu nii olnud, et sinu poolt kustahes välja kirjutatud tshekk jõuab varem või hiljem koju tagasi.

Loe ja imesta: Banks hope to end paper chase (news.com)

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)