LA Times sahistab, et musamogulid ja pisemat sorti webcasterid…

LA Times (äärmiselt idiootlik registreerumine vajalik) sahistab, et musamogulid ja pisemat sorti webcasterid olla pühapäeval jõudnud osapooli rahuldavale kokkuleppele: Labels, Webcasters Reportedly Reach Deal. Mitte null-koma-midagi senti laulu pealt, vaid 8% .. 12% käibest või 5% .. 7% kuludest, kumb iganes suurem on. Samas pidavat suuremad webcasterid tahtma siiski laulu pealt maksu maksta ja nendega diil ei õnnestunud. [Tomalak’s Realm]

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)