Kuna eile oli 9. oktoober…

Kuna eile oli 9. oktoober ehk esimene kuulamine Eldred vs Ashcroft (ehk kas praegune USA (c)-seadus venitab õigused pikemaks kui konsitutsioonis öeldud “mõistlik aeg”) NY Times raporteerib, Wired: Justices Doubt Free Speech Link, Yale LawMeme kah. Wired’i varasem, tausta valgustav lugu on Fencing Off the Public Domain. Ja vaata ka Copyfight’i (ja üks sealt edasi viidatud & väga huvitav kohalolija kirjeldus asjast).

Päris huvitava graafiku (c)-pikkuse muutumisest läbi ajaloo leiab lehelt Trend of Maximum U.S. General Copyright Term.

Muideks, huvi protsessi vastu on tähelepanu väärivalt suur: saali kuulama pääsesid need, kes olid sappa asunud enne kella 3 hommikul!

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)