Illegal Art New York’is, Chicago…

Illegal Art New York’is, Chicago’s ja internetis: Freedom of Expression in the Corporate Age. Kaevatakse kohtusse või ei kaevata? Igal juhul paras aeg läbi astuda ja tõmmata endale näiteks MP3’d lugudest, mis lähevad ka näitusel jagatavale piraat-CDle. Kõik lood seejuures kuulsad, aga mitte niivõrd läbimüügi kuivõrd nendega seotud kohtuasjade tõttu. Jamuideks, ka Freedom of Expression on kaubamärk, Kembrew McLeod’i poolt registreeritud :-) [via bOing bOing]

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)