Best thing since sliced bread — ET MP3 kõnepost

#

Absoluutselt cool — ET kirjutas oma kliendilehes kõneposti uuendustest, ehk et alates oktoobrist saab saabunud kõne- ja faksiposti lasta edastada e-postile (võib ka lasta lihtsalt teate saata e-postile) vastavalt MP3 ja SFF formaadis. Asja uus nimi on igati kohaselt “Virtuaalne kõne- ja faksipostkast”.

Näiteks minu postkast on 1481910777 (valides EMT või ET võrgust), kui sinna helistada ja sõnum jätta on see ca minuti pärast minu e-postkastis. Võib ka faksi saata, lihtsalt tervitusteksti ajal tuleb Start-nuppu pressida ja kõik.

Mis eriti tore — teenuse hind on kõneposti puhul 10 ja kõne+faksiposti puhul 20 krooni kuus (ehk et … näiteks odavam, kui EMTi “ePost SMSile” teenus). Isiklikult oleksin nõus sinna otsa mingi n-kümmend krooni kuus juurde maksma, et saaksin tavalise linna-numbri.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)