Bluetooth PCMCIA-kaartidest

#

Kunagi ammu lubasin testida järgi mõne Bluetooth-kaardi, mis lubaks Bluetooth-võimelist GPRS telefoni (näiteks Ericssoni R520m, mis paistab hetkel olevat iga tech-inimese kohustuslikus või vähemalt soovitavas varustuses) läpakaga ühendada telefoni seejuures taskus hoides. Proovimine tehtud, kasutades Toshiba ehk Digiansweri kaarti, loe lähemalt siit.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Wireless. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)