Ärge unustage meie foorumit…

#

No ega tegelikult ei unustatagi, sinna ikka tekkib neid abiküsimisi ja need saavad ka vastatud, igati ilma minupoolse vahelesekkumiseta. Mis on ju hea, täpselt sedamoodi see netivärk käima peabki.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

2 Kommentaarid

 1. Aimar
  Lisatud 30. aug. 2001 kell 10:19 | Püsiviide

  Ei ole saanud vastuseid. Ja kui üldpilti vaadata, siis enamus teemasid on lihtsalt läbi vaadatud ja vastatud ei ole. Ise küsin, ise vastan. Aga noh, eks ole ka mujalt võimalik küsida, kui Tehnokratist ei saa.

  Aimar

 2. Alar
  Lisatud 30. aug. 2001 kell 11:54 | Püsiviide

  Mina sain abi küll väga hea asi see foorum!

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)