Täna KUKUs: veebihindamisest

#

Esimene pooltund nagu ikka — news & views. Kell 1230 teeme aga juttu hot.ee veebikonkursist, seltsiks Avo-Rein Tereping, Urmo Peterson ja Mikk Andresen (kes tegi meile kohutavalt meeldima hakanud veebi: www.hot.ee/tiblu).

minut.ee on loomulikult www.minut.ee, TechEd’i leiad aga siit.

Ja teadmiseks: täna EI OLE kratil õhtul kordust, sest kogu progressiivne osa inimkonnast jälgib sellel ajal, kuidas iirlased & eestlased nahast palli taga ajavad ning oleks ju vihale ajav, kui me sellel ajal arvutijuttu ajaksime.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)