Lõhkekehad jne

#

Eelmise nädala saates sai räägitud, et Miksikese vabrik.ee all on äsja lõppenud Lõhkemata Lõhkekehade teemaline veebikonkurss, töid võid vaadata http://vabrik.ee/Lohkekehad/voistlustood.htm — ja kuivõrd (a) meil paluti anda oma hinnang (b) mina tegelen parasjagu järgmise tele-krati jaoks weblogindusest kirjutamisega SIIS: lisan siinkohal omapoolse nägemuse, kuidas võiks hakata ühte veebisaiti tegema: pommuudis.kolhoos.ee (lähemalt teles järgmisel esmaspäeval).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)