E3, Lego & trendid mängijate vanuse osas

#

Wired kirjutab loos Lego: No Tech Meets New Tech Electronic Entertainment Expo‘st meile väga südamelähedasest MindStorms’ist, lisaks aga ka muud mängimisse puutuvat: näiteks et 70% PC-mängude mängjiatest on üle 18 aasta ja 40% üle 35 aasta vanad. Konsoolimängud tõmbavad siiski pigem nooremaid: 57% üle 18, ja 21% üle 35. Muideks: tänaõhtuses tele-kratis tegeleme järjekordselt robotite ehitamisega, nimelt paneme koos Aare Baumeriga kokku ühe taldriklase…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)