ThinkQuest Internet Challenge finalistid

#

ThinkQuest Inc.Lühidalt: ThinkQuest Internet Challenge 2000 finalistide hulka jõudis ka Jaen Saul, vt The Learning Curve. SLÕleht kirjutas sellest, et Jaen teele asub eelmisel nädalal kõlava pealkirja all Koolipoiss läheb püüdma 18 miljonit. Lõplik auhindamine on täna õhtul — ei siis muud kui pöialt hoida!

No me muidugi õnnitleme juba finaali puhul ja jääme kannatamatult tagasi ootama Jaeni (kellega oli muideks kaasas ka Indrek Saul, ja Indrekuga oli kaasas DV-kaamera, nii et me saame sellest loodetavasti ka saates juttu teha).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)