Victorinox CyberTool

#

Minnes poodi endale (või arvutifännist sõbrale) ehtsat Victorinox’i Swiss Army Knife’i ostma on siiani olnud paras peavalu õige mudeli valimine — kuidas leida selline, millel oleks piisavalt arvutirahvale vajalikke tööriistu? (mina pidin lõpuks “leppima” kõige vingemaga: SwissChamp).

Aga nüüd on olemas Cybertool: mh 13 erinevat kruvikeerajat, sh torx, ning see kuuekandiline toru millega saab arvuti taga serial- ja paralleelpordi-pistikuid kinni kruttida. Muu varustuse osas tundub Cybertool 43 olema vähemalt sama vinge nagu SwissChamp (sh puu- ja rauasaag — champil muideks “vaid” 33 funktsiooni).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)