Täna Kukus

Täna teemaks suurte meediaportaalide (nt go.com) koolemine / kinnipanemine. Sarvikul nimelt tekkis küssa, et miks nii ja huvitav kuidas meil Eestis läheb. Küsime järgi, stuudios on meil seltsiks Ville Jehe Delfist ja lisaks helistame Kristjan Otsmannile kes on Postimehe võrguväljaande tegevtoimetaja.

Ja vaata ka allpool-olevaid uudiseid.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)