Foorumis…

#

Kui sa ei ole veel tähele pannud, siis vasakult leiad sa Foorumi, kus on näha kõik hiljutised uudised-artiklid ning samuti see, kas neile on kommentaare. Mis aga eriti abiks — kestahes Omaks Poisiks registreerunu saab oma küsimuse / idee sinna üles riputada. Igati abiks mõte, kui tahad kiiresti vastust saada — mina saan kõigi kirjade kohta automaatselt e-posti, üsna suur tõenäosus on aga saada vastus hoopis mõne teise kasutaja käest. Näiteks: Valdeku küsimus: Otsingumootorisse saatmise programm.

LISATUD KELL 12:33: vt ka samal teemal Markus Larkovirta kommentaari: Millal hakkab tsensuur tööle? (ja loe larko.kolhoos.ee)

Ahjah, ja vaata ka arvamusi Kas ikka tasub leiutajaks hakata all (ja kiika, mis toimub aadressil www.toeta.ee).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)