Veel graafikasoftist

#

Olen mitmel korral üritanud vastata küsimusele tasuta vektorgraafika-tarkvarast — ja ikka jänni jäänud. Täna katsetades Google.com otsimootori uut toolbar’i (mis lisab google-otsingu võimaluse otse sinu brauserisse) tegin aga paar huvitavat avastust.

Mayura Draw ei ole küll tasuta (hind tervelt 25$) kuid võimaluste poolest tundub see olema igati super-hüper-vinge. Pea kõik mida vektorgraafikaks võiks ihaldada, mh CMYK-värvid, eksport EPSiks ja… installer koos näidistega alla 500 kilobaidi!

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)