Kas veebileht peaks olema igavene?

#

Kristjan Jansen küsib meie Foorumis (seoses sellega, et technocrat.net on hingusele midemas) vanade veebilehtede kohta: Kas jätta vana sisu Internetti üles või kõik maha kustutada? Mida tulevased ajaloolased selle peale ütlevad?

Ajaloolased ajaloolasteks — sinu lehekülje URL võib olla tuhandete kasutajate brauserites kirjas ning otsimootorite poolt indekseeritud. Kustutades lehekülje paned sa aluse kaosele…Loe edasi: Technocrat on surnud!

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)