Autoriõigustest

#

Kristjan küsib foorumis autoriõiguste teemal: mis saab, kui keegi kirjutab www.trip.ee alla artikli ja see pärast ajalehes avaldatakse: kas ei ole karta, et pärast seda võidakse kästa loo veebivariant maha võtta?

Sõltub lepingust, võib minna vägagi sandisti, nt loe Andrea’s Weblogist: All the treasures gone (meil oli kunagi isegi selleteemaline lugu lindis, aga ei läinud siiski sisse) ja vt ka kõneks olev MathWorld.

Loe edasi ja avalda arvamust.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)