Täna telekas…

1. detsembril lõppes BSA väljakuulutatud ja politsei poolt teostatud vaherahu ning kuivõrd parasjagu oli kätte saabunud aeg, kus politseile sattus nn ‘prioriteediks’ (ehk et: mida me sellel nädalal teeme) piraatlusega võitlemine, siis…

Ainult et võrreldes varasemaga, kus minuni on jõudnud mitmed pahandavad pöördumised, kus on püütud vaidlustada arvutite konfiskeerimist jms, siis seadpuhku on jutud hoopis teised: nimelt igati legaalsed kasutajad (vahest vaid Norton Commander ja WinZIP kuhugi ununenud) kurdavad, et paarinädalane protseduur algab segadusega ja kestab läbi arusaamatuse veel saabumata lõpuni… Saates kommenteeris asja Urmas Lilleorg Divisionist, nemad pole aga kuuldavasti ainukesed. On’s kellelgi soovi sõna võtta?

Sellele lisaks oli saates juttu paarist vahvast kingitusest.

  • Võtmehoida külge sobiv alkotester PNI’lt (samalt firmalt leiad muideks ka ‘tiktakomeetri’ ehk apastraadi, mis otsustab kas sul on ikka meeldiv hingeõhk või oleks vaja mõni tictac võtta;)
  • Space.com’i space age gear on muideks koht, kust selle leidsin
  • Saates olid veel Axise otse etherneti ühendatav veebikaamera (hind ca 8000kr) ja OKI kulda & hõbedat trükkiv printer, mõlema kohta saad lisainfot Poniardist.
  • Ja juttu oli arvutiga juhitavatest teleskoopidest: Celestron NexStar
  • Saatest jäi kahjuks välja äärmiselt cool hiir, nimelt Logitechi iFeel vibraatoriga hiireke… seda leiab PCKaubamajast ja Selveritest.

Ja kes tunneb, et viimane aeg on softi legaliseerida — vaata kindlasti www.e-pood.ee enne kui mujalt ostad, neil reeglina head pakkumised…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.