MP3 & CD walkman

#

Tänases Kuku-Tehnokratis mainisime, et leidsime CD-“walkmani” (jutumärgid siinkohal kuna tegemist pole mitte Sony tootega) mis lisaks tavalisele plaadile mängib maha ka näiteks ise põletatud MP3-lugudega CD-d. Põrutuse-kindel süsteem ja puha (seejuures: kui tavalise plaadi puhul suudab puhvrist maha mängida nii viiskümmendkond sekundit, siis MP3 lubab palju pikemat raputamist…).

Igal juhul, koht kus nägin aga kus hetkel otsas on: Dateli pood Endla tänaval, hinnaklass 3 tuhande krooni kanti. Vt ka Kristjani kommentaari (Dicsuss) ja tema viidatud lugu SL õhtulehes — tundub olema sama seade

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

3 Kommentaarid

  1. Kristjan Jansen
    Lisatud 13. dets. 2000 kell 21:29 | Püsiviide
  2. saks
    Lisatud 18. dets. 2000 kell 21:10 | Püsiviide

    See player on igati teretulnud nähtus, ja töötab päris korralikult. olen teist kasutanud juba üle poole aasta, autos mängimiseks vaja vaid voolu ja kasseti adapterit. Aadressilt http://www.compgeeks.com leiad rohkem igat laadi vigureid.

    Kusagilt loetud kommentaaris öeldi muidugi, et see mänguriist on neile, kel meeldib olla ajaga kaasas käia, inglise keeles kõlab paremini: on the cutting edge of technology, tähendab, kes jaksab, sel tasuks oodata, kui tuleb välja mõni natuke parem aparaat. See oli 2000 mais (kui ma ei eksi) siiani tean veel kahte mängijat, kuid ei oska öelda kas nad paremad on.

  3. Peeter Marvet
    Lisatud 19. dets. 2000 kell 08:09 | Püsiviide

    slashdot.orgist leian: Standard For MP3 CD Players Planned For March, ehk OSTA (ei, mitte osta.ee vaid Optical Storage Teechnology Association, sinna kuuluvad mh HP, Sony, Ricoh) on välja käimas MP3 musa CDl talletamise standardit, nimeks CDA ehk Compressed Data Audio. Esimesi sellele vastavaid prototüüpe on oodata Comdexiks…