Kolhoos.ee stahaanovlikud tegijad

#

Vaatasin just veidi üle kolhoos.ee alla tekkinud lehekülgi. Palju on katsetusi, aga üht koma teist võiks ka esile tuua:

Väärt igapäevast lugemist:

Väärt iganädalast lugemist:

  • ubin.tehnokratt.net — Merlis Nõgene teeb Kuku-raadios iga neljapäev saadet Kukkuv Õun, ubin on saatematerjalide arhiiv veebis
  • targad.kolhoos.ee — (loodetavasti satub peagi siia kategooriasse, hetkel algusjärgus) kodukas Kuku saatele Tarkade Klubi: eelnevalt hakkavad küsimused tekkima ka siia ja teil on võimalus omalt poolt vastustevariandid välja pakkuda (ps. Tarkade Klubi on Euroopa vanim raadiosaade, mis on järjepidevalt eetris olnud juba 23. detsembrist 1967)

Väärt muidu lugemist:

  • trip.kolhoos.ee — Kristjan Jansen peab reisiteemalist saiti www.trip.ee, aga otsustas proovida ka meie kolhoosi ning veel paari muudki lihtsalt hallatavat ja tasuta lahendust.
  • ideestprojektini.kolhoos.ee — Hella Riisalu avaldab veebis raamatut, algus kõlab nii: “Niisiis, te olete mõistnud, et midagi on vaja oma külas, vallas, linnas, koolis või organisatsioonis muuta paremaks, see tähendab, arendada. Kuid teil pole veel selge, mida teha ja ühtegi põnevat ideed pole ei endal tulnud ega teised välja pakkunud.”
  • kungla.kolhoos.ee — Tartu Autode Remondi Katsetehase ajalugu ja pildid-kirjeldused mudelitest TA-1 kuni TA-Dünamo
Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.