Icepick.com — A wired house

#

Kuku arutas hommikul Delfi lutika-projekti üle… Mis tõi mulle meelde Icepick.com’i — seal on kogu elamine võrgus, seejuures mitte ainult kaamerate mõttes, vaid ka prügikastil on triipkoodilugeja, arhiivist saab vaadata kes viimati käis külmkapi kallal ja kaua täpselt kapiuks lahti oli (või kui kaua tiristati uksekella).

Vaata: www.icepick.com

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)