Digifotondusest

Henri Laupmaa oli Tehnokrati erikorrespondendiks Silverstone’is, kus HP demonstreeris oma uusimat digifotovarustust ja kõike selle juurde kuuluvat. Loe lähemalt seal nähtust www.fotonet.ee/silverstone. HP imaging site, kuhu saad üles panna oma fotod on http://www.cartogra.com

Digifototeemalisi linke veel:

Lisaks Henrile on meil seekord külas veel ka Britta Tamm — nimelt toimus nädalavahetusel BBSummer ’00. Pilte leiad mh http://red.ip.ee/janc/bbs/ (kah üks pool-digifotonduse liik: film arvutisse skannitud, sõbrad saavad pilte tellida). Brittast veel niipalju, et peamine projekt millega ta hetkel tegeleb pole aga sugugi mitte BBSummer vaid hoopis noorte nõustamine, vt (ja saa abi) www.puhver.ee

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)