tehnokratt ja kolhoos pikemalt maas neljap õhtul

#

Muutus: erinevalt varasematest plaanidest on meie server maas siiski mitte kolmap, vaid neljap 25.04.2002 õhtul (peale 1700 tõenäoliselt). Toimub osa süsteemi kolimine IDE RAIDi peale, eeldatavasti peaks seejärel õnnestuma teha ka mõned muud liigutused, mis vahest aitavad süsteemil tulevikus stabiilsemalt püsti olla.

Täiendus: nii, RAID tegeleb enda ülesehitamisega, seega tuleb üks lühem katkestus ka reede õhtul kui ma ka tarvilikud osad süsteemist saan sinna kolida.

Täiendus 2: olin sunnitud korra RAIDi ehitamise katkestama, sest see võtab meeletult aega… Aga see-eest tegin kõigile baasidele compact’imise ja süsteem käib nagu oleks topingut saanud :-)

Ahjah, et miks ma seda RAIDi ehitan? Nimelt tahaks Kolhoosile lisada mitte-Manila-võimaluse hoida meie juures oma amatöörfilme nomraalsel DivX kvaliteedil. Hetkel miski 300 giga selleks varuks, kenasti RAID5 ehk et kaitstud kettakoolemise eest (eeldusel, et korraga 1 ketas kooleb). Novott, ja selle array ehitamine ongi asi, mis mul aega võtab. Pisemate ketastega pidavat minema “mitu tundi”

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

2 Kommentaarid

  1. trader
    Lisatud 25. apr. 2002 kell 15:42 | Püsiviide

    kas kolhoosil on ka see võimalus et loon koduarvutis saidi valmis ja upin selle sinna?

    hirmus aeglane on ja paneb kogu aeg pange …

    • Martin Parro
      Lisatud 16. mai 2002 kell 17:20 | Püsiviide

      Ei ole, aga see pole ka asja mõte.